Header Image

Emma hjälper Dig att välja det bästa bland
viner, mat och service.

Tips på mailen? Fyll i här!

E-post

Skicka
Efter 7 månaders husarrest – Secreto Iberico

boqueria

Jag trodde att jag skulle hinna så mycket under min mammaledighet. Prova olika fika- och lunchställen, hinna ta många fina bilder, skriva! Men så kom hon, Holly Hollandaise som hon kallas, och sedan den dagen har jag knappt suttit still. MEN i förra veckan lämnade jag henne och hennes far ensamma för en helkväll! Alltså, jag satt på en restaurang utan en tid att passa, DRACK VIN och pratade i hela meningar, för första gången på 16 månader – otroligt!

Vi gick till Boqueria och jag åt något som var otroligt gott, Secreto Iberico, men jag vet knappt vad det är.. hjälp! Skuldra av Iberico?

Till köttet serverades pommes, aioli, sallad. Knock out! Vi drack Baigorri Pioja Reserva 2007, mjuk och silkig, rund och härlig. Maten var något för tuff mot vinet, men vad gjorde det?

Leave A Comment