Header Image

Emma hjälper Dig att välja det bästa bland
viner, mat och service.

Tips på mailen? Fyll i här!

E-post

Skicka
Något varmt i mörkret

 

Är ute på en Sverigetur av arbete och har inte varit hemma på 10 dagar. Börjar svida lite och nu längtar jag hem känner jag. Började bläddra bland gamla semesterbilder och hittade dessa från Thailand där jag och Anders var för två år sedan och bland annat gick matlagningskurs (ja det är vi som har lagat maten på bilden). I brist på värme i luften äter jag gärna stark mat för att höja kroppstempen. Känns som att det hjälper men det är kanske bara inbillning. Men vad dricker man till stark mat? Vitt vin med lite sötma i fungerar perfekt, exempelvis en Riesling Kabinett.

Comments
One Response to “Något varmt i mörkret”
  1. Nettan skriver:

    Fick en väldig längtan till sommaren när jag såg den fina bilden på er. Lite thai-mat och Riesling hade inte heller suttit dumt!

Leave A Comment