Header Image

Emma hjälper Dig att välja det bästa bland
viner, mat och service.

Tips på mailen? Fyll i här!

E-post

Skicka
Brooklyn, sälta och sötma

 Häromdagen skrev någon på twitter om en popcorn- och caramelglass, som lät helt fantastisk! Jag minns tyvärr inte vem och har letat som en galning. Personen i fråga hade köpt glassen, men den smaken tror jag inte finns i Sverige..

Jag har smakade något liknande på Brooklyn ice cream factory i New York, smaken hette ”Popcorn ice cream with salted butter”.

Personligen är jag inte någon sockerråtta utan kombinationen av sälta och sötma är otroligt viktig för mig, annars blir det för sliskigt. Det vore toppen om jag hittade denna glass i Sverige, men det verkar kört, så nu spånar jag på hur jag ska göra en egen..

Vi får diskutera detta vidare.

Leave A Comment